петък, 4 юни 2010 г.

Честит рожден ден, Блеки!

За три години освен като най-чаровното и обично коте, той се доказа и като:

-интелигентен IT специалист
kot1
- Сънчо
kot
- ловец
IMGP7078
-професионален модел
hubav
-сънливко
prozqvka
-чистник
chistnik

5 други мнения:

Здравка 4 юни 2010 г., 14:56 ч.  

хехе, имам същото котенце, само че в дамски вариант :)

Анонимен 4 юни 2010 г., 16:00 ч.  

И аз съм с един черен котьо. Казвам му Blacky в БГ вариант - Черньо. :)
Да ти е жив и здрав. :)

Рос 4 юни 2010 г., 21:22 ч.  

Здравка, преди няколко месеца го кастрирахме, защото доста щедро опикаваше всичко :), иначе можеше да има прекрасно потомство.

Trenevi 5 юни 2010 г., 8:41 ч.  

Имаме същия котарак. Направо си е едно към едно с вашия Блеки. Но се казва Родерик. И скоро ще стане на една година. Нито за миг не сме съжалявали, че избрахме точно тази порода. Умни, възпитани, предани и много мъркащи котаци. Сега се налага да го дадем на роднини за един месец докато правим ремонт в къщи и вече ни липсва, а и той сякаш усеща, че ще се разделяме и ни дава още повече любов. Само дето не може да говори.

Рос 8 юни 2010 г., 10:28 ч.  

Ние взехме нашия сладурчо от сайта Bezdom.info и не съм сигурна точно за породата. По една книга го определихме като турска ангора. Trenevi, вашият какъв е?

Коя е РосиНанТ?

РосиНанТ е акроним на трите ми имена. Аз съм все още млада, все още красива, финансово нестабилна, но хронично щастлива :)
Преди време съставих списък с нещата, с които наистина искам да се занимавам. Вярвам, че животът е твърде кратък, за да бъде пропиляван в правене на неща, от които не се чувстваш удовлетворен. Първите места в списъка ми заемат писането, пътуванията, ръчно изработените неща и фотографията. Това е, което желая, и УМЕЯ да правя. Старая се да радвам, да предизвиквам, да доставям удоволствие за сетивата.

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP